لنزهای تماسی هوشمند با قرار دادن نمایشگرهای واقعیت افزوده دقیقاً روی  قرنیه چشم باعث خواهند شد که هدست های واقعیت افزوده حجیم به دست فراموشی  سپرده شوند. در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی پوشیدنی های هوشمند قابل حمل  بودن و راحتی آنها است. قابل حمل تر از یک صفحه نمایش یک لنز تماسی خواهد  بود که روی چشم قرار میگیرد.

 شرکت موجوویژن که در کالیفرنیای آمریکا  مستقر است از سال ۲۰۱۵ تاکنون روی ساخت لنزهای تماسی هوشمند با قابلیت  واقعیت افزوده کار می کند. آخرین نمونه آن نیز به نام موجو لنز توانست  آزمایش های انسانی فناوری خود را پشت سر بگذارد. درو پرکینز مدیرعامل این  شرکت اولین شخصی است که از این لنزها استفاده کرد و پس از آن تجربه خود را  نیز منتشر کرده است. این شرکت قصد دارد با ساخت نمایشگر متراکم روی سطحی به  اندازه تنها نیم میلیمتر به هدف خود یعنی نمایش تصاویر روی چشم دست پیدا  کند.

 در واقع لنز هوشمند ساخته شده توسط این  شرکت کوچک ترین و متراکم ترین صفحه نمایش جهان محسوب می‌شود که می‌تواند  محتوای پویا را در این نمایشگر نشان دهد. درون این لنز پردازنده ARM Core  M0 به همراه یک رادیوی 5 گیگاهرتز برای ارتباط با تأخیر اندک و همچنین شتاب  سنج، ژیروسکوپ و مغناطیس سنج برای ردیابی حرکات چشم با دقت بالا قرار  گرفته شده است. باتری مورد استفاده در صنعت پزشکی نیز در این دستگاه قرار  دارد که می تواند در تمام روز کار کرده و به صورت بی سیم نیز شارژ شود.  قرارگیری این لنز درون چشم هیچگونه خللی به پلک زدن و بینایی فرد وارد  نخواهد کرد. به گفته موج ویژن از این لنز می توان برای مشاهده متون، تصاویر  گرافیکی، محتوای ویدیویی حتی خارج از منزل استفاده کرد.